Despre noi

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul ospitalitatii si cu o pasiune tot mai crescanda a tot ceea ce inseamna cafea am hotarat ca este timpul sa transmitem oamenilor ce inseamna adevarata cafea de specialitate proaspat prajita, gustul sublim al cafelei si aromele intense. Dupa indelungi cautari, cursuri de specialitate si work-shop-uri in materie de cafea am reusit sa gasim o prajitorie unde cafeaua este prajita in asa fel incat sa se obtina cele mai puternice arome si gusturi extraordinare. Chiar daca este putin mai pretentioasa, cafeaua de specialitate proaspat prajita va va oferi intotdeauna un gust sublim precum si o traire intensa incat veti reveni cu siguranta de cate ori veti avea ocazia.
Pe langa produsele cu cafea va oferim si alte produse: cocktail-uri, milkshake-uri si alte multele, toate fiind preparate cu ingrediente premium.
De la inceputuri si pana acum dorim tot timpul sa perseveram in tot ceea ce facem pentru a va putea oferi cele mai bune si delicioase preparate produse in stilul @cafeacusuflet.

“Fericirea voastra este multumirea noastra”