Lista alergeni
Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 Martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt,grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;
2. Oua si produse derivate;
3. Arahide si produse derivate;
4. Soia si produse derivate;
5. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);
6. Fructe cu coaja: migdale, alune de padure, nuci, anacarde, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de Macadamia si nuci de Queesland si produse derivate;
7. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;
8. Lupin si produse derivate;
In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii.